TRACES of HEELS, by SIBI STANCIU este primul magazin de pantofi made-to-measure din Romania. Made-to-measure nu reprezintă doar un concept, ci implinirea dorinței de a fi unica! Inseamna personalizare completa si preocupare pentru fiecare detaliu vizual, consultanta specializata in alegerea materialelor de calitate superioara si luarea masurilor exacte pentru a crea pantoful special pentru particularitatile piciorului clientei.

De cand ma cunoasc traiesc intre visare si realitate, iar granita dintre cele doua taramuri o consider ambigua. Zilnic gasesc o cale de a transforma incapatanarea nativa in ambitii pentru indeplinirea visurilor.

Cea mai mare provocare: sa nu uit sa ma bucur de lucrurile marunte si sa apreciez gesturile valoroase.

(Sibi Stanciu, designer si owner Traces of Heels)

CREATII ALE DESIGNERULUI

CREATIILE SI APARITIILE DESIGNERULUI IN LUMINA REFLECTOARELOR

1. STARDUST, prima colectie capsula de pantofi made-to-measure realizata de TRACES of HEELS in colaborare cu unul dintre cei mai cunoscuti PR din Romania – Rodica Ionescu.

2.TRACES of HEELS participare la Targul Ghidul Miresei cu pantofi de dama pentru  mirese. Participarea a fost surprinsa si transmisa si la Antena1 in cadrul emisiunii Neata cu Razvan si Dani.

3.Pentru ca este o buna cunoscatoare in domeniu, Sibi Stanciu a fost invitata sa vorbesca despre trendurile in materie de pantofi de dama la  Neatza cu Razvan si Dani

CINE II POARTA TINUTELE

0