Cu siguranta unul dintre cele mai asteptate, comentate si vizualizate evenimente ale anului a fost nunta regala a actritei americance Meghan Markle cu Printul Harry. Nunta a fost intens mediatizata pe toate canalele disponibile, atat datorita numeroaselor industrii interesate de moment, dar mai ales datorita simbolisticii si incarcaturii date de unicitatea momentului. Acest eveniment marcheaza un moment extrem de important pentru casa regala britanica, dar si pentru intreaga lume date fiind numeroasele elemente aparte: originea miresei, nationalitatea, cultura, popularitatea etc.

Pentru lumea fashionului international evenimentul a fost unul extrem de important de asemenea, avand in vedere importanta evenimentului, mediatizarea sa si faptul ca primul aspect care urma sa fie intens dezbatut era dat de tinutele miresei si ale invitatilor. Evenimentul a fost vizionat de aproximativ 29 de milioane de oameni din intreaga lume, care desigur primul lucru pe care l-au observant au fost tinutele celor prezenti.

In acest context, nu putem sa nu fim extrem de mandri de unul dintre designerii romani apreciati la nivel international – Maria Lucia Hohan, care a reusit inca o data sa se faca remarcata prin creatiile sale originale, extrem de calitative si care oferta o feminitate extraordinara.

Munca si talentul acesteia au ajuns in repetate randuri pe covorul rosu la evenimentele de la Hollywood, dar iata ca a reusit sa ajunga si sa intre in topul celor mai apreciate tinute de la nunta regala a anului 2018! Designerul roman a semnat rochia purtata de Caroline Greenwood, sotia jucatorului de rugby Will Greenwood, care a fost printre cele mai apreciate piese vestimentare purtate la eveniment.

Rochia verde intens purtata de catre aceasta a fost o aparitie fresh, extrem de eleganta, feminina si creativa care s-a facut usor remarcata in cadrul evenimentului.

Despre Maria Lucia Hohan

Maria Lucia Hohan a fost adesea supranumita „regina rochiilor de nunta” si o adevarata ambasadoare a Romaniei, care reuseste prin piesele pe care le creeaza sa atraga in sens pozitiv atentia asupra designului romanesc. Este o creatoare foarte apreciata de celebritati din lumea intreaga.

Dupa ce a absolvit Institutul superior Des Arts Apliquee din Paris, Maria s-a mutat la Milano si a lucrat pentru Krizia, indrumata de Miuccia Mandelli.  In ciuda numeroaselor oferte primite de la case de moda internationale, aceasta s-a decis sa o ia pe propriul sau drum si sa isi deschida in Romania propria linie vestimentara. Prin eforturi sustinute a reusit sa impresioneze persoane renumite, precum: Taylor Swift, Jennifer Lopez, Jenna Dewan, Erin Linn si multe altele.

0