In AND-ul brandului Aida Lorena Atelier se afla dorinta de a crea piese vestimentare cat mai personalizate sau adaptate fiecarei femei. Inspiratia poate sa inceapa de oriunde, de la materiale, calatorii sau muzica, dar intotdeauna pentru a ajunge la produsul final femeia care urmeaza sa-l poarte este cea mai importanta, iar rochia de mireasa reprezinta cea mai complexa alegere. Stilul brandului Aida Lorena Atelier este un mix de design romantic, cu texturi moderne si detalii pretioase combinate in siluete confortabile, dar fabuloase.

Pentru fiecare femeie exista Rochia Perfecta de mireasa! Aida Lorena Atelier isi construieste modelele dupa lungi discutii cu cele care isi doresc o rochie de mireasa care sa reflecte personalitatea lor, emotiile unei nunti si multa dragoste.

Povestea incepe cu designerul Aida Lorena care si-a dorit si a cautat mult rochia de mireasa, perfecta pentru povestea ei, dar cand nu a gasit-o a decis sa si-o creeze singura. Spatele decupat in forma de inima a fost detaliul pe care l-a integrat in propria rochie de mireasa, in 2014. Brandul Aida Lorena Atelier s-a dezvoltat si a intrat intr-o noua etapa in momentul in care echipa de creatie a fost completata de designerul Ramona Lazar.

Plecand de la o relatie de prietenie, si din dorinta de a crea piese care sa imbine minimalismul chic al Ramonei cu detaliile pretioase si boeme prezente in stilul Aidei Lorena, cele doua personalitati creative au decis sa-si uneasca fortele

Cu atentie si mare maiestrie cei doi designeri creeaza tinute speciale in care fiecare detaliu poarta cu el multa dragoste si energie pozitiva. Piesele Aida Lorena Atelier sunt realizate din materiale de calitate, subliniaza linia corpului si sunt construite pentru a crea mixul perfect intre forma si functionalitate.

Fiecare dintre cei doi designeri completeaza procesul de creatie prin stilul propriu, iar impreuna realizeaza tinute spectaculoase, dar purtabile si perfect adaptate stilului de viata urban.

CREATII ALE DESIGNERULUI

TINUTELE DESIGNERULUI IN LUMINA REFLECTOARELOR

In 2016, Aida Lorena Atelier a primit premiul Best Bridal Designer Award la Bucuresti Fashion Week BFW 2016, in cadrul careia a prezentat colectia de rochii de mireasa Bliss. Acesta a reprezentat un prim pas in dezvoltarea brandului pe piata globala.

Vezi imagini din prezentare aici.

In 2017, brandul AidaLorena si-a expus creatiile la urmatoarele evenimente:

  • Barcelona Bridal Fashion Week BBFW17
  • Feeric Fashion Week Sibiu FFW17 – vezi prezetarea aici.
  • Marriage Fest
  • Atipic Beauty
  • Evening Fashion Gala by Alin Galatescu
In 2018 evenimentele selectate pentru ca brandul sa isi expuna rochiile si tinutele deosebite:

  • Barcelona Bridal Fashion Week BBFW18
  • Feeric Fashion Week Sibiu FFW18
  • Marriage Fest
  • Soirées de la Mode by Alin Galatescu

CINE II POARTA TINUTELE

0