Metode de plata tinute designeri romani

METODE DE PLATA A PRODUSELOR COMANDATE PE SITE-UL ARIATRENDS.ro

1. SISTEM RAMBURS

Plata se va face la livrarea coletului cu produsele comandate de catre firma de curierat partenera ARIA. In functie de modalitatea de livrare pe care o alegeti (Bucuresti, Metropolitan sau National) pretul serviciilor de curierat pot avea tarife diferite exceptand cazul in care pentru produsul comandat transportul este gratuit.

2.PLATA ONLINE CU CARD BANCAR VISA SAU MASTERCARD – !Momentan plata cu cardul nu poate fi efectuata! Ne cerem scuze pentru dificultatile create.

Produsele achizitionate online in cadrul magazinului ARIA pot fi achitate cu cardul de credit/debit prin intermediul serviciului de plata online NETOPIA mobilPay. Procesarea tranzactiei va fi efectuata exclusiv pe serverele NETOPIA MobilPay.

Pentru platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si Mastercard/Maestro) este folosit sistemul „3-D Secure” elaborat de aceste organizatii care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca pentru cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. „3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul utilizat nu este transferata sau stocata pe serverele SC ARIA UNITED SRL (ARIA).

Preturile afisate pe webiste-ul Aria Trends sunt exprimate in lei, reprezinta pretul final de vanzare si se vor regasi in consola de plata online a NETOPIA MobilPay.

Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV/CV2).

SC ARIA UNITED SRL garanteaza ca pretul afisat in pagina produsului / in cosul de cumparaturi si cel din consola de plata online NETOPIA MobilPay sunt preturi finale si nu este perceput nici un comision suplimentar sau alte costuri pentru tranzactii, cu exceptia costului de livrare prevazut in site.

3.PLATA PRIN TRANSFER BANCAR

Sunt prezente pe site toate detaliile necesare pentru a efectua plata direct din contul dvs prin transfer bancar.

Daca ati optat pentru Plata prin transfer bancar, comanda va fi validata dupa ce avem confirmarea platii.

0