Livrari si retururi tinute designeri romani

COSTURILE SI CONDITIILE DE LIVRARE A COLETULUI

Pentru comenzile care depasesc valoarea de 350 lei transportul este gratuit.

Costul livrarii este stabilit functie de zona de livrare, durata necesara livrarii si greutatea coletului. Coletele vor fi livrate intre orele 9:00 – 18:00, de luni pana vineri. Pentru colete intre 0,1 kg – 1 kg preturile sunt urmatoarele:

BUCURESTI: Expediţii in interiorul municipiului Bucuresti. Termenul de livrare din pagina de produs+24h transportul coletului – 15 lei

NATIONAL: Livrare in Romania. Termenul de livrare din pagina de produs +24-48h transportul coletului– 20 lei.

Comenzile trimise in zilele lucratoare pana la ora 17 se vor inregistra in ziua urmatoare si vor fi livrate conform termenului de livrare specificat in pagina de produs. Pentru produsele care necesita o perioada mai mare de executie – specificata in pagina de produs – livrarea se face conform acestei perioade.

Daca produsul este disponibil intr-o perioada mai scurta decat cea precizata in pagina de produs veti fi informat prin e-mail si vi se va comunica data exacta a livrarii.

Odata cu plasarea comenzii puteti specifica la rubrica “Observatii”  intervalul orar cand se poate face livrarea la adresa indicata de dumneavoastra.

Reprezentantul firmei de curierat va va contacta telefonic inainte de livrarea coletului. In situatia in care nu sunteti gasit la adresa mentionata in intervalul orar precizat de dumneavoastra curierul va lua telefonic legatura cu dumneavoastra pentru a stabili  ora si adresa la care va reveni a doua zi.

In situatia in care nu veti fi prezent la revenirea curierului, comanda dumneavoastra se va anula iar produsul/produsele vor fi returnate la sediul SC ARIA ORIGINAL DESIGN SRL.

Costurile unei noi livari vor fi suportate in intregime de dumeavoastra daca doriti revenirea curierului cu produsele comandate, in situatia in care produsele mai sunt disponibile. Va rugam ca la receptia coletului sa verificati cu atentie integritatea acestuia si sa nu acceptati colete care prezinta urme de deteriorare sau daca au fost desfacute. Factura Fiscala ce insoteste produsul are valoare de Contract de vanzare-cumparare conform legislatiei romanesti in vigoare.

Precizam ca produsele livrate de SC ARIA ORIGINAL DESIGN SRL sunt ambalate corespunzator pentru a preveni deteriorarea coletului si a continutului iar la predarea coletelor catre firma de curierat coletele sunt sigilate si in stare integra. Firma SC ARIA ORIGINAL DESIGN SRL nu poate fi trasa la raspundere pentru eventualele distrugeri sau pierderi ale coletelor.

Daca vor exista situatii de forta majora sau daca din motive independente de SC ARIA ORIGINAL DESIGN SRL nu se va putea onora comanda dumneavoastra, ne rezervam dreptul de a intarzia sau a nu livra produsele comandate, acest aspect urmand a fi adus la cunostinta dumneavoastra.  Daca vor exista situatii in care se dovedeste culpa SC ARIA ORIGINAL DESIGN SRL, valoarea maxima a daunelor platite nu poate depasi valoarea produsului ce face obiectul despagubirii. Erorile de productie apartin in exclusivitate producatorilor iar SC ARIA ORIGINAL DESIGN SRL nu poate fi facuta responsabila pentru eventualele defecte ale produselor.

SC ARIA ORIGINAL DESIGN SRL mediaza procesul de asigurare a Garantiei produsului conform termenelor legale intre dumneavoastra si producator. Pentru solutionarea acestor situatii va rugam sa contactati reprezentantul SC ARIA ORIGINAL DESIGN SRL la adresele disponibile.

DREPTUL DE RETURNARE A PRODUSELOR CUMPARATE DE PE SITE-UL ARIATRENDS.RO 

AriaTrends.ro va asigura posibilitatea ca in termen de 14 zile lucratoare de la primirea coletului sa returnati produsul comandat, fara penalitati, cu conditia sa fie intrunite conditiile de mai jos.
Formularul de retur este disponibil aici.

Va rugam sa respectati termenul de informare privind intentia de returnare precum si termenul de returnare prevazut legal.

Dupa receptia coletului dumneavoastra si validarea returului suma aferenta produsului/produselor returnate (excluzand taxa de transport suportata de Aria Trends la expedierea comenzii) va fi virata in maxim 3 de zile in contul bancar specificat de dumneavoastra.

Pentru validarea returului este necesar ca produsul sa fie in perfecta stare, sa nu prezinte semne de uzura sau deteriorare (ciobire, zgariere, deformare, rupere,etc.), sa prezinte toate etichetele si sigiliile originale cu care a fost livrat, sa fie livrat in ambalajul original, insotit de accesoriile si/sau consumabilele aferente si sa nu prezinte urme de spalare, purtare sau mirosuri specifice de parfum sau detergent.

Produsele care nu indeplinesc conditiile de mai sus nu vor fi considerate produse cu defecte si nu vor fi acceptate ca retur.

In situatia in care coletul primit de dumneavoastra contine alte produse decat cele comandate de dumneavoastra, cheltuielile privind returnarea coletului vor fi suportate de Aria Trends.

 Inainte de returnarea produsului/produselor va rugam sa ne informati in scris completand Formularul de retur produs – prezent in cutia de livrare si trimitand un e-mail la adresa comenzi@ariatrends.ro

Costurile de returnare prin curierat sunt suportate de catre client excluzand produsele care in momentul comenzii beneficiau de optiunea “Retur gratuit”.  Va informam ca nu acceptam colete cu plata la livrare sau colete transmise prin POSTA ROMANA.

Politica de retur se aplica in exclusivitate produselor prezentate pe website-ul ARIATRENDS.RO.

Conform legii (O.U.G. 34/2014), politica de returnare se adreseaza doar persoanelor fizice.

Pentru persoanele juridice returnarea produselor este valabila doar in cazul unor defecte de fabricatie sau a lipsei de conformitate.

Politica de returnare nu se aplica acelor produse executate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate, precum si a acelora care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid.

0