Festivalul de moda romaneasca isi prezinta editia de vara cu ajutorul Etajul Designerilor Romani pentru sustinerea si promovarea tinerilor talente in designeul vestimentar romanesc.

Festivalul isi propune sa aduca in atentia pasionatilor de moda, de arta, de frumos si de creativitate produse create cu pasiune si cu atentie la detalii, sustinand astfel designerii si tinerele talente care doresc sa se afirme!

Concept marca Etajul Designerilor Romani, festivalul urmareste sa sustina tinerii antreprenori si industriile creative din Romania si sa creeze un cadru in care cei pasionati ii pot intalni pe cei care zi de zi se dedica crearii de noi tinute. Daca v-ati gandit vreodata cine v-a creat/cusut hainele, gentile si pantofii si ati vrea sa aflati povestea din spatele fiecarui produs vestimentar, va recomandam sa participati la eveniment si sa aflati chiar de la designerii care isi expun creatiile la Etajul Designerilor Romani.

In fiecare zi a festivalului vei avea parte de defilari de colectii, targ cu vanzare, workshop-uri si testari de cosmetice si parfumuri.

✔️ Program: Miercuri, Joi, Vineri, Sambata, Duminica -12:00 -20:00
In fiecare zi vom avea târg cu vânzare, defilări de colecții, workshop-uri, testări cosmetice și parfumuri
✔️ Agenda festival
Miercuri 18:30-19:30 defilare Ionela Luncanu, Peplum, Pavel
Joi: 18:30-19:30 defilare NOAR, Velvet Queen, EDITH VAL
Vineri: 18:30-19:30 defilare Diana Caramaci și Monica Ivanovici (to be confirmed)
Sambata si duminica: Târg cu vânzare, Workshop uleiuri esentiale si beneficiile lor, Tatuaje cu henna, degustari raw vegan food ( ora va fi confirmata ulterior)

Hai sa vezi cine este in spatele creatiilor pe care le adori pentru a putea sa iti creezi conexiuni frumoase cu oameni frumosi la fel de indragostiti de moda ca si tine!

Designerii prezenti la festival vin sa iti aduca un zambet pe buze si noi piese de care cu siguranta te vei indragosti! Hai sa ne cunoastem pentru ca vom fi si noi acolo! Curiosi cine mai vine? Iti spunem noi!

Noar, Velvet Queens, N.A.T.A, Estella Blue, Izabela Mandoiu, JBJ Bags, Edith Val, Thais&Stroe, Cristina Maxim, Bria Design, Irina Ghioc, Ryaz, PAVEL by Oana Pavel, Pick a Dress, Monica Ivanovici, Corrida Knit, Livka, Darisim Bijoux, Boka Fashion, Vivianne Atelier, Maison De Confiance, No Connection, Tropics the Label, Il Breaza, Giuka, Diana Caramaci, I SEE Stars, Adriana Ionita Accesorii si multi altii!

Invitatii speciali vor fi cei de la Dubai Design Parfumuri & Oriental Fashion Design si Original Murano.

„Doresc sa fac cunoscuti cat mai multi designeri romani, unii dintre ei la inceput de cariera, designeri foarte talentati si care creeaza adevarate opere de arta. Mi-am propus sa creez un mediu propice atat de exprimare a creativitatii si personalitatii fiecarui designer, cat si un mediu unde clientela iubitoare de high fashion poate gasi piese vestimentare si accesorii ce pot satisface cele mai exigente gusturi si stiluri. Etajul Designerilor Romani se adreseaza cat mai mai multor persoane deschise catre a afla faptul ca creatiile de designer sunt accesibile oricui indiferent de varsta, ocupatie sau evenimente, nu doar vedetelor sau celebritatilor.”
Alina Gavrila, fondatorul proiectului Etajul Designerilor Romani si organizatorul Festivalului

          Iti dam intalnire in zilele 6-10 Iunie, intre orele 12:00-20:00 la Etajul Designerilor Romani din Bd Dacia 39.

        Te asteptam cu drag sa ne cunoastem si sa ne bucuram impreuna de frumusetile creatiilor unora dintre designerii romani promovati de Etajul Designerilor romani. 

              Ne vedem la editia de vara a Festivalului de Moda!

0